Seguros Jesús Pobre Miguel Ángel Costa

  1. Inici
  2. »
  3. Seguros Jesús Pobre Miguel Ángel Costa
Informació de contacte
Whatsapp: 629666389
Facebook:
Adreça:
Partida Biserot, 3 Jesús Pobre, Jesús Pobre, Comunitat Valenciana, Espanya
Telèfon: 629666389
Descripció:

El seu agent d’assegurances de Catalana Occident a Jesús Pobre des de 2004. La meva experiència en el ram assegurador, es reparteix entre tots els rams que conformen aquest sector, des de l’assegurança d’automòbil, llar, comerç, comunitats, embarcacions, etc., Fins els rams més especialitzats, com el de responsabilitat civil, PIME o decennal .

També ens ocupem d’aquells productes que li poden fer créixer el seu patrimoni en el futur com els Plans de Pensions, Plans de Jubilació, fons d’inversió, etc. I per a la seva protecció personal i de la seva família tenim a la seva disposició les millors assegurances de salut amb les millors clíniques d’Espanya, d’Europa, al mateix temps que podem assegurar el patrimoni dels seus en cas d’accident greu o greus malalties, amb una àmplia gamma d’assegurances de vida i d’accidents.

També tenim una de les assegurances de decessos més complets del mercat ia millor preu, cobrint totes les despeses del sepeli i assistència i atenció als familiars. No ho dubti, demani’ns pressupost sense compromís, li millorarem el preu i les cobertures.

Sector empresarial:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Eatim de Jesús Pobre.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Ionos que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Enviar missatge a l’empresa